Menu Sluiten

Welkom Forenzende Fietser

De Forenzende Fietser wordt steeds meer gevuld, beter en mooier. Leuk dat je de tijd en moeite neemt om deze ontwikkelingen te volgen.

In juni 2019 heb ik mijn racefiets gekocht en Specialized Allez. N een paar keer proberen heb ik de knop omgezet en ben ik begonnen met het Forenzen op de racefiets. Ik vind het leuk om mijn ervaringen te delen en tips & tricks terug te krijgen: hou je dus niet in.

In december 2019 heb ik deze website opgezet. Vanaf 6 december zal ik regelmatig zo niet dagelijks mijn ervaringen delen. Het gat van juni tot en met 6 december vul ik langzaam in. Dat verklaart ook het grote gat tussen de eerste artikelen en de laatste.

Veel plezier met lezen!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.