Menu Sluiten

Zondagochtend fietsvirus


Zondagochtend, vroeg uit de veren. Wat ga je doen? Normaliter kroop ik achter de laptop of lekker Netflixen. Maar dat was vroeger. Nu ben ik Forenzende Fietser. Het fietsvirus zit weer in me en dat heeft gevolgen.

Vanochtend kreeg ik de kriebels om te gaan fietsen, een onrustig gevoel, dat alleen weggenomen kan worden met een rondje op de fiets.

De rit naar Den Haag, eerder deze week, reed ik met Google Maps. En waar ik normaliter tevreden ben als ik Google Maps gebruik in de auto, beviel het voor mijn fietstocht helemaal niet.

Vandaag heb ik gereden met een oortje in en Komoot aan. Komoot is een andere routeplanner gericht op outdoor adventures, o.a. fietsen. Een goede fietscomputer zou natuurlijk handiger zijn, maar daar is het budget nog niet naar.

Het fietsen zelf ging niet slecht voor een beginner. Ik had er lol in. Er stond wel wat wind en zeker op het einde van de Lisserdijk en op 3e Poelman had ik hem recht op m’n kop staan. Het onrustige gevoel is weggenomen, het fietsvirus gekalmeerd.

Prettige zondag!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.