Menu Sluiten

Vader, zoon en een scheur

Sportief als mijn zoon Alex is, wilde hij wel een rondje met zijn vader fietsen. Natuurlijk had hij vanochtend met me mee kunnen gaan, maar dat was net iets te vroeg.
Alex heeft een mooie vintage racefiets, een aluminium Vitus Dural. Vintage….toen mijn vader de fiets kocht was het één van de eerste fietsen met een aluminium frame. Veel renners durfden toen nog geen aluminium frame te kopen omdat het te zwak zou (kunnen) zijn….

Samen hebben we een lekker trainingsrondje gefietst. Tijdens het rondje hebben we gepraat over fietstechnieken, uit de wind rijden en gewoon lekker genoten van dit vader en zoon momentje.

Op het einde hebben we nog even genoten van ons mooie polderlandschap. #specializedallez meets #vitusdural

Eenmaal thuisgekomen was het tijd om de fietsen weer op te poetsen. Tot mijn grote ontsteltenis was mijn velg gescheurd. Bij de aankoop van mijn Allez niet goed opgelet op de staat van de velgen. Dat wordt een nieuw setje velgen en eventjes niet rijden. Stiekem maak ik me wel ongerust over de kosten. Je kan het met de velgen zo gek maken als je zelf wilt. We zullen zien……Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.